Festool Roadshow 2023 arriba a Solanellas

Anem tornant a la normalitat de mica en mica i això significa que el camió de Festool tornarà a estar de ruta després de 4 anys d’absència.
 
Festool, el nostre principal proveïdor de maquinària, organitza aquest esdeveniment amb l’objectiu d’oferir una experiència única i pensada especialment per als seus clients.
 
A Solanellas serà la tercera vegada que acollirem un esdeveniment de Festool després del Roadshow de 2019 i el Working Experience de 2021.
 
La ruta de 2023 començarà el 24 d’abril, dia en què el camió arribarà a la nostra botiga de Ferreteria. Anota la teva cita amb Festool i anima’t a pujar al camió:

• Data: dilluns 24 d’abril de 12 h a 16 h.

• Lloc: carretera de Gràcia a Manresa, 304 (carretera de Rubí, 304) a Terrassa (08228). 

Tindràs l’oportunitat de conèixer tots els productes a bateria i les novetats de Festool com la serra circular de taula a bateria CSC 50 SYS (sierra de mesa) i viure demostracions en directe i en exclusiva de productes que encara no han sortit al mercat. 

També podràs provar el gran ventall de productes de la marca alemanya i comptar amb assessorament tècnic per respondre totes les preguntes que tinguis. 

Llegeix el codi QR o accedeix a festool.es/roadshow per confirmar assistència i poder gaudir dels regals de benvinguda i del nostre servei de càtering disponible només per a assistents registrats. 

Agrairíem que després de registrar-te ens reenviïs el correu de confirmació a ferreteria@solanellas.com. Ens veiem el 24 d’abril 😊

Productes relacionats

#Ferreteria