Fibranatur Tex, textura i estil per als teus projectes de fusta

Descobreix Fibranatur E-Z Tex de Finsa, el rexapat texturitzat que farà brillar els teus projectes de fusta.

Aquest tauler decoratiu amb nucli de MDF combina la xapa de fusta natural amb diferents textures des d’acabats suaus fins a l’aplicació de relleu en la superfície com, per exemple, el model Roure Rústic que simula l’autenticitat de la fusta seguint els seus patrons i les seves vetes. 

La textura només s’aplica a la cara superior - la inferior és totalment llisa com un rexapat normal -. Cadascuna compte amb una característica pròpia que té nombroses possibilitats que, a més a més, permeten estalviar temps i esforç en el mecanitzat de la superfície. 

Tenim Fibranatur E-Z Tex disponible en el format de 3000x1220 mm i 19 mm de gruix. A continuació, et mostrem els 5 acabats i colors que disposem: 

Fibranatur E-Z Tex Roure (Fuji)                            

 

Fibranatur E-Z Tex Roure (Mojave)

                 

Fibranatur E-Z Tex Nogal (Fuji)                            

 

Fibranatur E-Z Tex Nogal (Mojave)

               

Fibranatur E-Z Tex Roure Rústic (Veta)

Aquest tauler ofereix infinites possibilitats amb l’efecte visual i tàctil que més s’ajusti a l’estil del teu client (modernista, minimalista, avantguardista,tradicional...).

Així com tots els rexapats amb base DM, Fibranatur E-Z Tex també és fàcil i còmode de treballar perquè el pots tallar, enganxar o bé clavar agilitzant el procés de fabricació i, per tant, dur a terme el projecte eficaçment. A més a més, presenta les propietats acústiques i tèrmiques inherents a la fusta com a solució pràctica i eficient des d'un punt de vista energètic. 

També destaca per la seva durabilitat i resistència, gràcies a l'acabat especial en el rexapat que aporta una protecció addicional contra el desgast, les rascades i el pas del temps. 

Aplicacions

  • Arquitectura efímera: estands i suports d’exposició.
  • Interiorisme: emplafonats, mampares, gelosies i revestiments decoratius.
  • Mobiliari: mobles de la llar, auxiliars, d’hotels, d’oficines i infantils.
  • Locals comercials: aparadors i expositors.
  • Solucions tècniques: disseny de producte, fabricació d’elements acústics i motllures, així com efectes de baix relleu. 

Avantatges

  • Baixes emissions de formaldehid. Els productes E-Z de Finsa, com Fibranatur E-Z Tex, compleixen amb els requisits de la US EPA TSCA Title VI i de la CARB fase 2 d’emissions de formaldehid (< 0.05 ppm segons la normativa EN 717-1).

A Solanellas estem compromesos amb la sostenibilitat i, per això, oferim als nostres clients l’opció d’adquirir per encàrrec el tauler decoratiu amb el certificat FSC, avalant que prové de boscos gestionats de forma responsable i sostenible. 

Fibranatur E-Z Tex ofereix una gran diversitat d’aplicacions i el tret diferencial es troba en el fet que és un rexapat texturitzat, ideal per afegir estil i personalitat a les teves creacions. 

Contacta amb nosaltres sense compromís per més informació. Truca al telèfon 93 731 73 11 o envia un correu a fustes@solanellas.com.

#Fusta i Prefabricats