Gelosies

Les gelosies són elements que poden ser usats de diferents maneres tan en interiors com en exteriors. Estan formades per un conjunt de llistons (que poden ser de diversos materials com per exemple fusta, resina o metall) que s’uneixen per a formar enreixats.  Els dissenys més comuns són quadrats, romboides, o estrellats, tot i que la seva aparença es pot adaptar al disseny i amplada que es desitgi. Per exemple, si volem aconseguir un ambient recollit, la opció més encertada és la de posar aquest producte en un format de quadre petit, mentre que si preferim que deixin passar la llum, escollirem un format de quadre gran.

A part de decorar, aquets elements permeten dividir, aïllar, o delimitar espais; al mateix temps que atorguen intimitat, ombra i protecció. També es poden usar com a suport per a les plantes trepadores, així com per fabricar varis objectes, com per exemple, paravents .

Aquets productes poden ser mòbils, fixos o extensibles. Se solen comprar per trams, tallats a la mida que es necessiti. Es venen amb llistons tractats o sense tractar, i si el material que els forma ho permet, es poden aplicar acabats amb materials com pintures o vernissos. 

A Solanellas hi podràs trobar varis models de gelosies de fusta de pi. En tenim de quadre de 10, 20,  o 57 mm, en vàries llargades, amplades i gruixos. Posa’t en contacte amb nosaltres si no trobes les mides que estàs buscant, i intentarem aconseguir-ne de les dimensions que necessitis.