Enllistonat

Definició d’Enllistonat (o allistonat per molts):

Quan parlem d’aquest producte, ens referim a aquells taulers que estan formats per una sèrie de llistons de fusta que es mantenen units mitjançant l’aplicació d’adhesius homologats. És essencial que els llistons que es facin servir tinguin la mateixa amplada i gruix. Els taulers resultants poden ser de diferents tipologies i formats. Els més comuns són, per una banda, els taulers monocapa (és a dir, d’una única capa); i per altra banda els taulers multicapa (que estan fets amb un número senar de capes).

Característiques de l’Enllistonat:

  • Aquest producte es manté estable davant tota mena de fressat, mecanitzat, i tall.
  • És un material segur i de bona durabilitat i estabilitat, que s’adapta a tota mena d’espais i usos.
  • Permet reutilitzar fragments de fusta d’altres peces.
  • Es pot fer servir per a la construcció d’ una gran varietat de mobles moderns i elements de bricolatge. Un altre dels seus usos més comuns és com a material de construcció en l’àmbit de la fusteria general.

A la web de Solanellas podràs comprovar que tenim una àmplia varietat de taulers enllistonats de diferents mides (com per exemple, de 2000 mm de llargada i 900 mm d’amplada, entre d’altres), i de diferents gruixos (entre els quals n’hi ha de 18, 21 o 22 mm). També incluïm en aquesta secció els Sobres rústics de roure per a taules (que hauràs d'acabar) disponibles en cantell recte i cantell natural. Recorda que també ens pots comprar les potes metàliques per a fer la taula.

No dubtis a contactar amb nosaltres en cas de tenir dubtes. T’ajudarem a trobar els productes que millor s’adeqüin al teu projecte.