Solanellas acull el Festool Working Xperience 2021

El passat dia 28 d’octubre, a Solanellas vam acollir l’empresa Festool durant el seu tour Festool Working Xperience, en el que han viatjat per vàries ciutats d’Espanya i Portugal mostrant els seus productes. Festool és una empresa de fabricació d’eines especialitzades per als sectors de construcció, fusteria i pintura. A Solanellas, sempre compromesos amb l’excel·lència en el servei, no vam voler perdre l’oportunitat d’oferir als nostres clients l’opció de participar en aquest acte.

L’activitat es va dur a terme a la nostra secció de ferreteria, respectant en tot moment la normativa de seguretat contra la Covid-19. L’ús de mascaretes era obligatori, es va cuidar la distancia de seguretat, i tan les eines com les zones de demostració es van desinfectar periòdicament.

En què va consistir l'esdeveniment?

Els nostres clients van poder experimentar demostracions de professionals de la casa Festool per així veure de primera mà com funcionen algunes de les seves eines, i descobrir totes les aplicacions que aquestes ofereixen.

A part de veure en directe el funcionament de les principals màquines de Festool, els nostres clients van disfrutar d’un pica-pica, i van tenir l’opció de resoldre tots els dubtes que els hi van poder sorgir sobre els productes, així com obtenir condicions exclusives de compra. 

La trobada va ser tot un èxit, i va ajudar a augmentar el coneixement i la confiança entre els clients i els proveïdors.

#Ferreteria