Terres d'Interior

En aquesta secció trobaràs les opcions que oferim de materials per terres d’interior. Comptem amb una variada quantitat de productes de diverses tipologies perquè et sigui fàcil trobar aquella que més s’adeqüi al teu projecte.

Per una banda tenim parquets laminats, que ofereixen més resistència que els tradicionals, i que cada vegada imiten millor l’aparença de la fusta. Marques com Moderna o la nostra pròpia Terranova, són algunes de les que trobaràs en aquesta secció.

D’altra banda, també disposem de parquets de fusta natural, que provenen principalment de dos fabricants de referència com són Kährs i Tilo. Kährs té una llarga història com a fabricant de parquets, inventant el multicapa i convertint-se en un referent mundial. A Solanellas tenim l’exposició dels seus productes més gran d’Espanya, amb més de 50 models exposats. Tilo també compta amb molts anys de dedicació en el món de la fusta, i es caracteritza per la seva elegància i acabats artesans.

Per completar les variants de terres, aquí també trobaràs una llarga oferta de parquet vinílic, amb marques com AMORIM o Gerflor. Aquest tipus de parquets ofereixen avantatges interessants com, per exemple, una fàcil instal·lació i neteja, impermeabilitat i durabilitat.

Aquí també trobaràs la nostra oferta de sòcols i complements de parquet. A més a més, a les nostres instal·lacions tenim exposats molts d’aquests productes perquè els puguis veure de primera mà i així et sigui més fàcil prendre una decisió.