Com netejar la teva superfície de FENIX

Els productes de la marca FENIX que servim aquí a Solanellas estan fets amb materials de gran qualitat. Per garantir que mantinguin aquest nivell de qualitat al llarg del temps, és important netejar-los de manera adequada. En aquest article et donarem alguns consells de com fer-ho.

Les propietats de cada material requeriran de diferents formes de neteja. En el cas de les superfícies de FENIX, tot i que en un primer moment poden semblar llises, en realitat estan formades per una microestructura que els dona un acabat mat. Aquest efecte s’aconsegueix quan l’angle d’incidència de les ones de llum no és igual en tota la superfície, cosa que fa que la llum es reflecteixi en diferents direccions. Així doncs, per aconseguir una neteja completa, s’haurà de tenir en compte aquesta estructura.

Neteja general de FENIX:

Les superfícies de FENIX tenen una gran resistència, cosa que les fa aptes per a ser netejades amb tota mena de productes líquids de neteja de la llar. Inclús es pot usar acetona per a desfer-se de residus enganxosos.

Ara bé, s’ha d’anar amb compte per a no danyar la microestructura. Si utilitzes fregalls o raspalls durs, així com cremes abrasives, és possible que apareguin zones amb brillantor sobre la superfície. Per a evitar això, fes servir una esponja de melamina o esponja màgica. Recorda no deixar cap residu sobre la superfície una vegada la brutícia s’hagi desprès. Aplica aigua tèbia i frega amb una esponja o drap. Després, passa sobre la superfície un drap sec per a evitar que es formin taques de calç.

En resum, és important no netejar amb fregalls, raspalls durs ni cremes abrasives.

Eliminar taques:

Pots fer servir un procediment similar per a eliminar diferents tipus de taques, com per exemple de cafè, tinta, oli, suc, o salses. Els passos serien els següents:

  • Absorbir l’excés amb un tovalló de paper.
  • Aplicar un desengreixant per a cuina i fregar amb un drap de microfibra.
  • Esbandir amb aigua tèbia i assecar amb un drap de microfibra.

Recuperació tèrmica de rascades superficials:

Un altre problema que es pot donar amb freqüència és l’aparició de rascades superficials. Es pot aconseguir eliminar-les, tal i com es veu en el vídeo anterior, aplicant la recuperació tèrmica en el tros afectat. Primer de tot, hauràs de posar un tovalló de paper sobre la part a tractar i humitejar-lo amb aigua. Després, fes servir una planxa calenta. Finalment, asseca la superfície amb un drap de microfibra.

Esperem que aquests consells t’ajudin a mantenir la teva superfície de FENIX en bon estat durant molt de temps. I recorda, el FENIX es pot fer servir tant per portes, com per encimeres, com per taules, etc.

#Cuines