Fusta i prefabricats Solanellas

Solanellas ofereix als professionals de la fusta solucions per a tota mena de treballs i per a una gran diversitat d'usos i aplicacions, des de les més tradicionals a les més innovadores. Tenim un ampli estoc de taulers, bigues, llistons, perfils, terres, finestres i portes.

La nostra gamma de taulers inclou panells enllistonats de fusta massissa (roure, avet, pi…), aglomerats, MDF, melamínics, rexapats, contraxapats i compactes.

Distribuïm la firma Querkus, fabricant de taulers rexapats de roure d’alta qualitat.

Els especialistes en instal·lació de terres i paviments teniu a Solanellas una gran varietat de productes: parquets de fusta, parquets laminats i parquets vinílics per a interiors, i paviments termotractats i tractats amb autoclau per a exteriors. També disposem dels complements per a la instal·lació: sòcols, perfils, juntes, etc.

Som distribuïdors de finestres i portes, amb un ampli catàleg de models, estils i marques de referència en finestres de façana i de sostre, portes de pas, portes lacades, corredisses i plegables. Us subministrem frontisses, perns, guies i tots els accessoris per al muntatge.

Com a complement del servei de venda de tot el nostre material de fusta, a Solanellas us oferim el servei de tall a mida i mecanitzat.

Consulteu còmodament la disponibilitat de qualsevol dels nostres productes a través del formulari de contacte i trieu si voleu venir a recollir-lo al nostre magatzem o preferiu que us el portem.

Confieu en els anys d’experiència de Solanellas i aconseguiu tot allò que us cal per donar forma als vostres projectes i obtenir la satisfacció dels vostres clients, siguin quines siguin les seves necessitats i pressupostos.

Notícies

28 Oct
Enllistonat de roure, l'elegància de la fusta
Avui volem destacar l’enllistonat de roure (o allistonat, com és anomenat per molts), que està d ...
#Fusta i Prefabricats
19 Apr
Taulers Ultralight, el contraxapat de xop més lleuger
Taulers Ultralight, ideals per a una gran varietat d’usos, com per exemple, la camperització. Ult ...
#Fusta i Prefabricats
4 Apr
Oldwood, innovació en els revestiments
Oldwood és un nou tipus de revestiment que ofereix una alternativa molt interessant dins de l’àm ...
#Fusta i Prefabricats

Com comprar o fer una comanda?

Per telèfon

T 93 731 73 11

Venint

Carrer Pisuerga 30 Terrassa

Per e-mail

fustes@solanellas.com

Per web

Accés Clients

Per què Solanellas?

Solanellas uneix experiència, qualitat i servei. Som una empresa de referència en el sector de la fusta i prefabricats perquè fa 60 anys que escoltem els professionals i ens avancem a les seves necessitats.

Busquem per als nostres clients marques que compleixin la garantia de qualitat que volem oferir-los. Per això hem triat ser distribuïdors oficials de Querkus i FINSA, entre d'altres, i hem creat la nostra pròpia marca, Terranova, especialitzada en parquets laminats.

La gran capacitat i varietat del nostre estoc i una flota de transport pròpia són clau per donar un servei àgil tant si el professional ve als nostres magatzems com si necessita que li portem el material.

Les xifres

Anys de servei als fusters
m³ de materials venuts a l'any
Clients
Treballadors

Distribuïdors oficials de