Fabricació de mòduls de cuina de 19 mm d’alta qualitat

Busques mòduls de cuina d’alta qualitat sense necessitat de pagar per les grans marques? A Solanellas fabriquem els mòduls Higher de 19mm de gruix amb màquines que fan servir tecnologies punta, cosa que ens permet aconseguir acabats Premium, i amb la possibilitat de fer-los amb una àmplia gamma de melamines que tenim en stock. Ja fa uns anys que, a banda de servir mòduls prefabricats, també en fem de fabricació pròpia, amb la possibilitat de fer-los de mides especials.

Desde la secció de Cuines, a Solanellas fa molts anys que estem atents a les tendències del sector. Ja fa anys que posem a la disposició dels industrials portes, mòduls prefabricats, calaixos muntats, electrodomèstics i tot tipus de ferratges i accessoris per a les cuines.

Ja fa uns anys que vam veure la necessitat, en molts dels nostres clients, d’aconseguir mòduls de 19mm amb acabats d’alta qualitat, sense haver de recórrer a les grans marques del sector (que solen tenir uns preus elevats). És per això que vam adquirir una màquina que, juntament amb els materials de FINSA que fem servir, ens permet fer els mòduls amb aquests acabats. Realment, marca la diferència i otorga un plus que els clients més exigents saben apreciar.

A més, com que a la secció de prefabricats comptem amb una àmplia gamma de melamines, podem fabricar aquests mòduls amb 28 dissenys de melamina diferents. Es tracta de tota la melamina de FINSA que tenim en stock en 2850 x 2100 mm i 10mm de gruix. Aquests són els dissenys amb els que podem fabricar:

1 blanc (Blanc Sef gr.120 en Superpan, normal i també hidròfug), 11 dissenys Unicolor (Crema, Natural Grey, Gris Rioja, Gris Coco, Gris Tormenta, Gris Porriño, Duna, Gris Tortora, Alumini 890, Gris Gu i Negre), 13 dissenys d’imitació a fusta (Roure Virginia, Maple Blanco, Fresno Taiga, Roure Oasis, Roure Hercules, Om Bobary, Hygee Pine, Roure Hera, Noguera Slow, Fresno Estepa, Roure Colorado, Old Oak i Roure Aurora) i 2 dissenys Fantasia (Tessuto i Lli Cancún).

Disposem d’una tarifa per aquests mòduls de fabricació pròpia amb els colors més habituals (que són el Blanc Sef gr.120 amb base Superpan, el Gris Coco amb base Superpan, Gris Gu amb base Superpan) i podem fer pressupostos a mida per cada cuina amb tots els altres colors.

 

 

Vols veure exemples en directe de la qualitat dels acabats d’aquests mòduls? Vine a la nostra exposició de cuines a Terrassa i en podràs veure alguns mòduls exposats. Pots preguntar-nos quins són i examinar-los en detall. Com diuen, una imatge val més que mil paraules i, si és la pròpia realitat, encara més.

Si vols una cuina que marqui diferències quant als acabats i a cuidar els petits detalls, no dubtis a consultar-nos informació de preus, acabats, etc. Amb Solanellas, podràs oferir una cuina ben feta, a l’abast de tothom

#Cuines