L'emmetxat de roure que es porta

Estàs cansat de parets llises i sense personalitat? Tens interès en trobar una alternativa decorativa que alhora sigui sostenible i econòmica? Estàs a la pàgina adequada.

A Solanellas tenim un producte que gaudeix d’un gran èxit entre els nostres clients i té un important augment de la demanda entre les persones que busquen una opció decorativa diferent: els panells decoratius LATT, l'emmetxat de roure que es porta.

Es tracta de panells emmetxats de llistons amb base MDF i recoberts amb paper decoratiu que ofereixen una estètica de roure molt realista. Tenim en estoc dos models amb acabats diferents: el primer té el fons amb el mateix acabat de roure i el segon té el fons negre, que fa ressaltar el roure i ofereix un contrast elegant. 

L’estètica que ofereix aquesta solució dóna calidesa als espais. Al mateix temps, atorga un disseny atemporal que mai no passa de moda, especialment, si el comparem amb l’emmetxat antic o l’anomenat friso que evoquen èpoques passades. 

Es tracta d’un material de gran versatilitat que pots utilitzar en diferents estances. En la primera imatge pots observar una feina feta pel nostre client Fusteria David Casanovas, que ha fet servir els panells decoratius LATT (combinant-los amb FÈNIX blanc i enllistonat massís de roure) per a crear un element decoratiu i elegant a l’entrada d’un establiment.

La segona imatge mostra els mateixos panells recobrint la paret d’un despatx. Com pots comprovar, els panells són una gran opció per a ressaltar superfícies, que altrament passarien desaparcebudes, i alhora aporten un extra d'interès i cohesió als ambients.

 

En les següents dues imatges pots veure altres usos. La de l'esquerra mostra l'acabat de roure per donar un toc especial a la paret i la de la dreta presenta els panells com a part de la decoració de mobiliari. En aquest cas s'han fet servir amb acabat negre com a portes d’un armari.

Tenen una alçada de 2.770 mm, que permeten folrar fins al sostre sense que es vegin les juntes. 

 

A Solanellas també disposem de panells acústics que fusionen l'estètica amb la funcionalitat i així com els decoratius LATT són fàcils d'instal·lar. Es poden enganxar a la paret directament amb coles específiques o bé, la més recomanable, sobre rastrell o marc de fusta per no malmetre la paret quan es tregui. 

Els panells decoratius LATT són responsables amb el medi ambient perquè compten amb la certificació PEFC, que avala que provenen de boscos gestionats de manera sostenible. A Solanellas tenim el certificat de Cadena de Custòdia PEFC i, per tant, podem vendre materials certificats. Un altre punt a favor és que venen en paquets de dues unitats per evitar que sobri material (molts productes venen en paquets de dotze unitats. Fet que comporta un sobrant de material en casos on només es necessiten dues).

Si aquesta solució s'adapta al que estàs buscant, pots contactar amb nosaltres trucant al 93 731 73 11 o escrivint a fustes@solanellas.com.

#Fusta i Prefabricats