L'emmetxat de roure que es porta

Estàs cansat de parets llises i sense personalitat? Tens interès en trobar una alternativa altament decorativa que sigui al mateix temps sostenible i econòmica? Estàs a la pàgina adequada. A Solanellas tenim un producte que està gaudint d’un gran èxit entre els nostres clients i està tenint un important augment de la demanda entre aquelles persones que busquen una opció decorativa diferent: els panells decoratius LATT, l'emmetxat de roure que es porta.

Es tracta de panells emmetxats de llistons amb base MDF i recoberts amb paper decoratiu que ofereixen una estètica de roure molt realista. Tenim en estoc dos models amb acabats diferents: el primer té el fons amb el mateix acabat de roure, mentre que l’altre té el fons negre, cosa que li atorga un contrast molt elegant i fa que el roure ressalti més.

L’estètica que ofereix aquest producte dona calidesa a les estances, fent-les acollidores. Al mateix temps, atorga un disseny atemporal que no es veurà mai passat de moda, especialment si el comparem amb l’emmetxat antic o l’anomenat friso, que ens evoquen èpoques passades. 

Es tracta d’un material de gran versatilitat que pots fer servir en habitacions molt diferents. En la primera imatge pots veure una feina feta pel nostre client Fusteria David Casanovas, que ha fet servir els panells decoratius LATT (combinant-los amb FÈNIX blanc i enllistonat massís de roure) per a crear un element decoratiu i elegant per a l’entrada d’un establiment.

La segona imatge mostra els mateixos panells recobrint la paret d’un despatx. Com pots comprovar, els panells són una gran opció per a ressaltar superfícies que altrament passarien desaparcebudes, alhora que aporten un extra d'interès i cohesió als ambients.

 

En aquestes dues imatges pots veure altres usos d'aquests panells. La imatge de l'esquerra mostra els panells el seu acabat de roure que s'han usat per a donar un toc especial a una paret. És remarcable com la simple aplicació d'aquest producte fa que la paret sigui molt més interessant.

Finalment, a l’última imatge pots veure un altre dels usos que ofereixen els panells decoratius: decoració de mobiliari. En aquest cas s'han fet servir els panells amb acabat negre com a portes d’un armari.

 

Aquests panells no només amplifiquen la qualitat del disseny d'una habitació, sinó que a més són fàcils d’instal·lar. Es poden col·locar directament enganxats a la paret amb coles específiques o bé, la més recomanable, sobre rastrell o marc de fusta (per no malmetre la paret quan es tregui). Tenen una alçada de 2770mm, de manera que permeten folrar fins al sostre sense que es vegin les juntes. Un altre avantatge és que ofereixen una solució més econòmica respecte a altres productes amb resultats semblants.

Són també uns panells responsables amb el medi ambient, ja que compten amb la certificació PEFC, que senyala que estan fets amb materials provinents de boscos gestionats de manera sostenible. A Solanellas tenim el certificat de Cadena de Custòdia PEFC i, per tant, podem vendre materials certificats. Un altre punt a favor de la seva sostenibilitat és que venen en paquets de dues unitats, evitant així que sobrin materials (molts productes venen en paquets de dotze unitats, cosa que comporta un sobrant de material en aquells casos on només es necessiten una o dues unitats).

Si penses que els panells decoratius LATT et poden d’interessar, pregunta'ns tots els dubtes tinguis sobre ells. Pots contactar amb nosaltres a través de la pàgina web o pots parlar-ho amb el teu comercial de confiança. Estarem encantats d’ajudar-te a aconseguir els resultats decoratius que estàs buscant.

#Fusta i Prefabricats