Variety Inox incorpora manetes i tiradors negres

La col·lecció Black de Variety Inox ha arribat a la botiga de ferreteria, ampliant la gamma de manetes i tiradors de la marca. 

Des d’ara trobaràs aquests productes en color negre amb dissenys funcionals i minimalistes. Et presentem els dos models incorporats amb rosetes de 6 mm i els seus complements a joc. 

  • TELLUS 

  • JUNO

Accessoris d'acer inoxidable acabats en negre: 

  • Bocaclau i condemna               

 

  • Pom i topall

 

La línia tubular es caracteritza per la seva lleugeresa per no tractar-se d’un material sòlid. És la solució ideal per aconseguir acabats tècnics que requereixin dissenys amb línies i formes netes. 

La marca Variety Inox forma part del grup Nexo05 del qual formem part. La seva missió és oferir solucions en ferratges i altres productes de ferreteria d’alta qualitat a un preu competitiu, que s’ajustin a les teves necessitats com a professional de la fusta. 

Qualitat Variety Inox de Nexo05

Fabricats amb acer inoxidable 304 (austenític) de fàcil manipulació, ja que permet un acabat amb diferents formes i dissenys tot adaptant-se als requisits específics del producte. Àmpliament utilitzat en manetes i tiradors per les seves propietats:

  • Resistent a la corrosió: el converteix en el metall perfecte per entorns humits i corrosius com, per exemple, instal·lacions on s’utilitzin productes químics o que es trobin prop del mar.
  • Resistent a temperatures extremes: ja sigui temperatures molt altes i/o molt baixes.
  • Durabilitat: suporta l’ús freqüent sense patir cap desgast, propi del pas del temps, gràcies a la seva alta resistència mecànica. 
  • Higiènic: es tracta d’un material no porós, que no absorbeix cap substància líquida ni gasosa i, per tant, no permet la proliferació de bacteris o altres microorganismes. És un metall que trobaràs en instal·lacions mèdiques o bé on hi hagi aliments, ja que s’han de mantenir alts procediments de neteja i desinfecció. 
  • Baix manteniment: es neteja fàcilment i presenta un manteniment molt baix perquè no requereix recobriments ni tractaments per protegir-lo de la corrosió. 

L’acer inoxidable 304 és una opció amb resultats excel·lents i duradors amb aplicacions versàtils. 

Els tiradors i les manetes de la botiga de ferreteria (ctra. de Rubí 304 a Terrassa), inclosos els de la gamma Black, porten tots els elements necessaris per al seu muntatge. A continuació, podràs descarregar-te els següents catàlegs: 

  • BLACK de Variety Inox 

Si vols més informació, pots contactar amb l’equip de la secció de Ferreteria trucant al 93 731 73 12 o enviant un correu a ferreteria@solanellas.com. 

#Ferreteria