Festool presenta les novetats de primavera 2023

La nova sèrie de productes Festool, el nostre principal proveïdor de maquinària a la secció de Ferreteria, arriba aquesta primavera. 

A continuació, et presentem les 5 novetats de la marca alemanya:

1. Trepant tornavís a bateria CXS/TXS 18

Lleuger i compacte amb màxima potència. Així és el "taladro atornillador", com en diem col·loquialment, i que es convertirà en l’eina auxiliar preferida per a qualsevol feina del teu dia a dia. El seu disseny ergonòmic, en forma de lletra “C”, ajuda a treballar amb precisió per l’adherència en l’eix de trepat i caragolat. 

Gràcies als seus accessoris es pot utilitzar per a tota classe d’aplicacions, incloses aquelles més exigents com zones o racons estrets. Cal remarcar, que tots els adaptadors dels tornavisos de 18 volts són compatibles amb aquesta nova solució. 

Amb el CXS/TXS 18 aconseguiràs passar d’una eina a l’altra ràpidament, ja que presenta un mandril Cecotec intercanviable i un portabroques de subjecció ràpida FastFix de 10 mm.  

Altres característiques destacables són la il·luminació LED, un dipòsit per a broques, un clip per al cinturó i un sistema Systainer que facilita la feina. 

2. Serra d’incisió amb funció de pretall TSV 60 K

Sovint es diu que la perfecció no existeix, però aquesta novetat s’hi acosta. La funció de pretall garanteix un serrat sense esquinç des del primer tall a ambdós costats. 

També permet ajustar-se a la inclinació amb una màxima qualitat, fins i tot, en talls engonals d’entre 0 i 45 graus i amb diferents profunditats (60 mm a 90 graus i 45 mm a 45 graus) combinables amb els riels de guia. 

Aquestes feines impliquen un nivell de perill important i Festool ha volgut crear un entorn de treball segur amb la funció KickBackStop per protegir-te dels contracops, així com a la peça de treball i al riel de guia. 

 

La serra d'incisió amb funció de pretall és especialment interessant per si has de treballar amb materials estratificats com l’aglomerat revestit o l’HPL i altres que s'utilitzen habitualment en cuines com la superfície de Fenix. Tots aquests materials els pots demanar a Solanellas.

3. Serra de sabre a bateria RSC 18

Una serra de sabre més robusta, resistent i potent pensada per feines de serrat complexes. El motor EC - TEC i el moviment pendular d’activació opcional permeten dur a terme una tasca immillorable. La marca ha aconseguit disminuir la vibració amb la finalitat de facilitar l'ús, així com reduir el desgast per allargar la vida útil del producte.

Una altra novetat és que la potència de 18 volts es transmet a la fulla de la serra en lloc de a l’eina o als braços. 

Com et pots imaginar, el disseny està pensat fins a l’últim detall. Disposa de diferents fulles de serra amb un sistema d’intercanvi sense contacte i d’un dispositiu d’aspiració per eliminar la pols, que s’activa a distància gràcies a la bateria Bluetooth. 

Aquesta "sierra de sable" també porta incorporat un control d’il·luminació LED i un Systainer per tenir-ho tot a mà i organitzat. 

4. Auriculars de protecció GHS 25 l

Què busques quan et fixes en uns auriculars? Festool ho té clar i ha pensat en un producte petit, lleuger i còmode per protegir les teves oïdes quan estàs treballant. 

Encara que la funció principal és la protecció auditiva, també pots realitzar trucades i escoltar música per Bluetooth, bloquejant-se el soroll ambiental que superi el llindar dels 79 dB. La gran novetat es troba en l’estat de conversa, ja que et permet comunicar-te amb altres persones sense treure els auriculars.

La bateria presenta 13 hores d’autonomia i té un suport de càrrega inclòs a l’estoig on es guarden els auriculars. 

5. Sistema mòbil d’aspiració CT 25

Amb una capacitat de 25 litres, aquest model neteja grans quantitats de brutícia, pols i aigua d’oficines, tallers, garatges i altres zones de treball. La turbina d’alt rendiment regulable permet una gran potència d’aspiració regulable a 5 nivells. 

Els accessoris de neteja estan inclosos en la dotació del subministrement i guardats en el sistema mòbil d’aspiració. Gràcies a la superfície plana per deixar objectes sempre tindràs el material al teu abast.  

Altres elements a destacar són que el tub d’aspiració té una funció antiestàtica i el disseny compacte i robust està concebut perquè l’aspirador tingui una alta durabilitat. 

Ja pots demanar les novetats de Festool a la nostra botiga de Ferreteria i a partir de maig les tindràs a les teves mans!

#Ferreteria