Clavadores As Cuatro en OFERTA (Promoció finalitzada)

Comencem el mes de juny de la millor manera possible. A la botiga de Ferreteria trobaràs clavadores pneumàtiques As Cuatro a un preu irrepetible fins a exhaurir existències. 

Aquí pots veure els productes en OFERTA més venuts a la nostra botiga:

1. Clavadora HP 2330 per 117 €

Perfecta per col·locar tapetes i llistons decoratius de mobles, ja que és lleugera i té un sistema de contrapès per equilibrar l’eina i reduir la vibració. 

Disposa d’un mecanisme de bloqueig amb gallet.

Clau: pin de 0,6 mm

Llargada del clau: 12 a 30 mm 

Pressió d’ús: 5 - 6 bars

2. Clavadora LMF 40 AC per 130 €

Amb aquest estri també pots clavar tapetes i llistons decoratius però, a diferència de l’anterior, permet treballar vidrieres amb pistó reforçat. 

Clau: pin de 0,8 mm

Llargada del clau: 12 a 40 mm 

Pressió d’ús: 5 - 6 bars

3. Clavadora LT 50 AC per 136 €

Indicada per col·locar sòcols amb claus de 14 mm i clau d'acer d'1,8 mm. També està destinada a la fabricació d’estànds (fires, congressos...), tarimes, portes, finestres i embalatges. 

Com en els casos anteriors, disposa d’un disparador amb sistema de seguretat i de contrapès per equilibrar l’utensili i minimitzar la vibració. 

Clau: 1,8 i 14 mm

Llargada del clau: 14, 20 a 50 mm 

Pressió d’ús: 5 - 6 bars

4. Clavadora LNF 50 AC per 111 €

Ideal per clavar fusta, així com mobles, tanques i finestres amb mecanisme de bloqueig al gallet i sistema de contrapès per equilibrar l’eina i reduir la vibració. 

Clau: 12 mm

Llargada del clau: 16 a 50 mm 

Pressió d’ús: 5 - 6 bars

5. Grapadora CF 15 AA per 297 €

Amb fixació ràpida i apta per a tota mena de materials com, per exemple, la col·locació de portes en block. El disparador es troba en el botó de commutació o pressionant el cap de la grapadora contra la peça. 

Tipus de grapa: grapa de xapa corrugada

Llargada de la grapa: 9, 12 i 15 mm

Pressió d’ús: 6 bars

Les clavadores pneumàtiques són considerades com la millor solució per als professionals de la fusta, ja que aconsegueixes un treball eficient i eficaç gràcies a la rapidesa i la potència que ofereixen. 

Descarrega’t el fulletó amb tots els productes As Cuatro a un preu especial i dona una ullada a la mànega d’aigua de 9 metres, que regalem amb la compra de certs articles:

Productes As Cuatro en oferta a Solanellas fins al 31 d’agost de 2023 o fins a exhaurir existències. 

Per a qualsevol dubte o aclariment, contacta amb el nostre equip de Ferreteria trucant al 93 731 73 12 o bé enviant un correu a ferreteria@solanellas.com.

#Ferreteria