Sobres Rústics de Roure

A Solanellas comptem amb un gran catàleg de productes per a tota mena de necessitats i estils. Ja que seria impossible escriure sobre cada un d’ells, de tant en tant dedicarem un article a algun producte en concret que creguem que pot ser d’interès. En aquest cas, parlarem del sobre rústic de roure.

Aquest producte és un enllistonat de roure, és a dir, que està format a partir de taulons de fusta massissa encolats. El tauler resultant és una peça interessant amb la que es poden fer taules d’aspecte elegant o rústic. 

Taula Rústica de Roure

Es tracta d’un material de qualitat, però que es pot adquirir a un preu assequible. Aquí a Solanellas venem el sobre rústic, al natural, en diferents mides (llargades de 2000mm, 2400mm i 3000mm i amplades de 900mm, 1000mm i 1220mm) i un gruix que està entre els 40 i els 42mm (no es pot escollir). Per altra banda, també tenim disponibles diferents potes per a poder completar la construcció de la taula.

Una de les característiques més rellevants és el cantell, ja que el podem servir natural (és a dir, respectant la forma natural de la fusta, cosa que li dona un aspecte més rústic) o recte. Depenent del tipus d’estil que s’estigui buscant, es triarà un model o un altre.

Cantell natural Cantell recte

En aquestes dues imatges es poden veure les diferencies entre els dos models. La primera imatge és d'un cantell natural, on es pot apreciar com s'aconsegueix aquest efecte rústic que hem comentat abans respectant la forma natural de la fusta. És una superfície més irregular on s’accentuen les formes habituals dels taulons de roure. En la segona imatge podem veure una taula de cantell recte. En aquest cas, el resultat obtingut és molt més regular, i s'aconsegueix una taula més refinada que aporta una elegància única a l'estança on es col·loqui.

Un altre aspecte a destacar és que aquests sobres no venen acabats. Es poden acabar com vulgui o com cregui oportú el professional. Les solucions més habituals són aplicar un vernís o un oli després de polir-ho. Si necessiteu més informació, no dubteu a contactar amb nosaltres.

Productes relacionats

#Fusta i Prefabricats