Walk on Amazing amb Amorim

Des de Solanellas col·laborem amb un gran nombre d’empreses que ofereixen productes innovadors i d’alta qualitat. Una d’aquestes empreses és Amorim Cork Flooring, que forma part d’Amorim, la major productora de productes de suro a nivell mundial, que utilitza noves tecnologies per a ampliar les propietats naturals del suro.

Per què suro?

  • És un material 100% natural, renovable, i reciclable.
  • És un amortidor natural del so: s’ha comprovat que les terres de suro poden aconseguir reduir el soroll fins a un 53%.
  • És un aïllament tèrmic natural, cosa que el fa molt eficient a nivell energètic, ja que les terres de suro són la millor solució per a conservar la calor.
  • És un material durador, que aguanta els cops i el pas del temps.

 

                    

 

Dins d’Amorim Cork Flooring hi ha tres marques diferents:

  • Amorim Wise, amb diversos efectes visuals que ofereixen més de 17000 combinacions possibles. Les terres d’aquesta marca no tenen PVC, hi han aconseguit una empremta de carboni negativa.
  • Wicanders, amb una varietat de terres de suro que permeten un entorn silenciós i aïllat tèrmicament, són resistents als impactes i còmodes per a caminar damunt d’ells.
  • Corklife, que s’ha convertit en la marca líder en el sector del bricolatge de terres i revestiments de parets amb suro. Són productes robustos, duradors, fàcils d’instal·lar i mantenir.

 

         

 

Aquí et deixem un vídeo sobre les terres de suro, i una campanya “espacial” que van fer des d’Amorim. No dubtis a contactar amb nosaltres per a descobrir tots els productes i serveis que et podem oferir a Solanellas.

 

                                                               

                                                     

#Fusta i Prefabricats