VI-VO, la plataforma especialitzada en ferratges

Què és VI-VO?

VI-VO és la web i marca comercial que fa servir el Grup de Compres de ferreteria NEXO 05, una associació de vint empreses dedicades a la distribució de productes de ferreteria de la que Solanellas forma part.

Aquesta plataforma especialitzada en ferratges constitueix un espai on les principals marques i empreses es poden unir per a oferir un variat catàleg de productes de les marques més rellevants a tots els professionals del sector: des de fusters, fins a decoradors d’interiors o arquitectes. 

Què podem trobar a VI-VO?

A VI-VO hi podràs trobar una gran varietat de solucions pràctiques a per a totes les estàncies de la casa. Hi ha nombrosos ferratges originals per a tota mena de mobiliari, accessoris funcionals per a les portes de pas, així com una extensa gamma d’elements d’il·luminació. Tots aquests productes estan disponibles en molts estils diferents, per la qual cosa et serà molt fàcil trobar aquells que més s’adeqüin al teu espai. A més a més, també es compta amb productes tecnològics innovadors, com per exemple, espiells digitals amb connexió wifi.

Us animem també a subscriure-us al Newsletter de Vi-Vo per a estar informats de totes les novetats. Podeu subscriure-us deixant el vostre email aquí.

Gràcies a l’esforç de molts per a aconseguir acords amb les empreses més competitives, els professionals que conformen el grup NEXO 05 l’han convertit en un dels més robustos del sector. Avui en dia, comptem amb una amplia selecció de productes tan nacionals com internacionals de primeríssima qualitat i a un molt bon preu. VI-VO té una extensa xarxa de distribuïdors per a tota Espanya, cada un d’ells amb una llarga experiència en el sector, per tal de poder oferir assessorament professional de confiança. A Solanellas ens hem convertit en el distribuïdor exclusiu de tota la província de Barcelona. Contacta amb nosaltres en cas que t’interessi algun dels productes que VI-VO ofereix. Estarem encantats d’ajudar-te a trobar el que més s’adeqüi a les teves necessitats.

#Ferreteria