Promoció de llançament de la nova col·lecció de caixes d'eines Kistenberg

Ens avancem i donem la benvinguda al mes d’octubre amb una oferta de llançament d’un 10% de descompte addicional en les solucions Kistenberg, que veuràs línies més avall. 

Els productes d’aquesta marca polonesa equivalen al mètode d’organització de l’arxiconeguda Marie Kondo, gurú de l’ordre més internacional.  

Kistenberg ofereix uns dels mètodes de treball més eficients. Organitzar els utensilis en petits compartiments de caixes d’eines i altres accessoris. 

PROMOCIÓ DE LLANÇAMENT

Aquests preus no inclouen el 10% de dte.

Caixes d’eines des de 22,95€

Exterior durador amb estructura reforçada (polímers de major resistència) i junta sòlida resistent a impactes, aigua i pols.  

Disposem de 3 models diferents segons les dimensions, però totes les caixes d’eines presenten:

- Mànec llarg d’alumini. 
- Tapa transparent.
- Organitzadors a la tapa amb separadors i caixetes. 
- Separadors extraïbles per organitzar l’espai interior. 
- Funció de plataforma de treball. 
- Capacitat de càrrega de fins a 120 kg. 
- Mesures disponibles: 546x380x307 mm - 550x280x264 mm - 450x280x264 mm.

Per a transportar les eines més pesades disposem d'un bagul (795x380x307 mm) amb dues nanses per a més comoditat. Algunes de les seves característiques són: 
 
- 2 riells a la tapa que permeten la fixació d’abraçadores. 
- 3 separadors desmuntables a la tapa i 2 més per organitzar l’espai de l’interior. 
- Funció de plataforma de treball. 
- Capacitat de pressió de fins a 120 kg.
- Capacitat de càrrega de fins a 50 kg. 
- Rodes robustes recobertes d’elastòmer per aconseguir més equilibri i comoditat. 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Carros des de 79,95€ 

Aquesta solució permet transportar fàcilment totes les teves eines i, fins i tot, les meves pesades. Trobaràs 2 models de carretons a la nostra botiga de ferreteria.

L’exterior dels dos és del mateix material que les caixes d’eines per obtenir una alta resistència. També compte amb rodes robustes recobertes d’elastòmer, millorant l’equilibri i el transport.   

A la tapa hi ha inclosa una regla (cm/polzada), safates, separadors portàtils i portaeines manuals. 

Disposem d’un model que inclou mòdul mòbil, caixa d’eines i organitzador amb connectors per unir els altres elements de la sèrie com pots observar en la següent imatge. 

Organitzadors des de 26,95€ i Kits Organitzadors per 39,95€

Hem arribat al 2 en 1. A la botiga tenim un organitzador tot terreny amb doble funció. En primer lloc, és un espai per emmagatzemar eines petites i, en segon lloc, un sistema que permet unir-lo a les caixes d’eines. 

Aquest producte inclou un mànec ergonòmic, així com 7 caixetes extraïbles i 1 organitzar per guardar els articles més petits. 

Totes les solucions que has vist fins ara tenen un exterior fet d’una barreja de polímers de gran resistència als impactes, així com pestells d’ABS amb metall i frontisses metàl·liques.

L'oferta de llançament també inclou una escala plegable amb capacitat de càrrega de fins a 150 kg i un cavallet amb regla incorporada. Tots dos antilliscants.

L’objectiu d’aquests productes és proporcionar-te seguretat i facilitar-te la feina, estalviant temps. Això es tradueix en una major eficiència, productivitat i professionalitat. 

Et presentem la solució per deixar de tenir les eines disperses pel lloc de treball, mantenir-les en un espai protegit de cops i corrosions i allargar la seva vida útil alhora que estalvies diners.

Està a les teves mans invertir en un ambient de treball ordenat, productiu i segur. 

Descarrega’t el catàleg amb totes les solucions Kistenberg en promoció durant tot el mes d’octubre fent clic AQUÍ

Per a qualsevol dubte o aclariment, contacta amb el nostre equip de Ferreteria trucant al 93 731 73 12 o bé enviant un correu a ferreteria@solanellas.com.

#Ferreteria