Panells acústics: aïllen el soroll amb un disseny funcional

El binomi perfecte apareix quan la bellesa i la funcionalitat van agafades de la mà. Els panells acústics FN de Neuhofer destaquen perquè ofereixen solucions innovadores amb dissenys moderns, atractius i funcionals. 

L'aïllament acústic és la principal característica dels panells decoratius de la marca austríaca, ja que redueixen el ressò i la reverberació del so entre un 25% i 60% segons la mida de la subestructura. Aquest aspecte és especialment útil en espais on pot haver soroll com oficines, restaurants i punts comercials.  

Però no només redueixen el so, sinó que també presenten altres avantatges: 

Millora de la qualitat del so i de la comoditat en l'espai

Per un banda, a l’absorbir el so i reduir el ressò, els panells acústics permeten que la veu o la música s’escoltin més clares i definides. D'altra banda, l'estrès i la fatiga disminueixen amb una òptima qualitat del so i, en conseqüència, la concentració i la productivat augmenten. 

Disseny estètic

A partir de juny disposarem del panell acústic de xapa de roure natural (sense vernís) sobre fons negre de 2670 x 572 x 19 mm. També podrem oferir fins a 8 dissenys diferents, així com l’opció de personalitzar els panells amb logotips o imatges.

Característiques del panell

Mesures:  2670 x 572 x 19mm 

Material de suport: fabricat amb pelfa (felpa) negra (fibres negres de PET amb 60% de contingut reciclat aproximadament). 

Llistons: fabricats amb MDF negre amb la cara frontal rexapada amb roure natural.

La base MDF dels llistons aporta estructura i rigidesa al panell i ajuda a millorar la seva capacitat d’aïllament acústic.

Materials sostenibles

La fabricació en fibres PET converteixen els panells acústics FN en una alternativa ecològica i responsable amb el medi ambient. 

L´ús de fibres PET disminueix la quantitat de residus plàstics, el consum d’energia i l’emissió dels gasos amb efecte d'hivernacle. També augmenta la vida útil dels panells acústics, ja que al ser un material 100% reciclable ofereix una gran resistència i alta durabilitat. 

A Solanellas trobaràs productes amb el certificat PEFC, que avala una gestió forestal sostenible i un control durant el procés de manipulació i comercialització del producte d'origen certificat.

Per últim comentar que el panell acústic es pot enganxar directament a la paret o bé sobre un marc de fusta per no malmetre la paret en cas de treure'l. És un producte fàcil d’instal·lar i versàtil, que pots veure en diferents espais:

Aplicacions residencials

  • Menjador
  • Vestidor
  • Dormitoris
  • Passadís
  • Despatx 

Aplicacions comercials 

  • Oficines
  • Hotels/restaurants
  • Botigues
  • Sales d’exposició 
  • Sales d'espera

A Solanellas tenim la solució per millorar la qualitat acústica sense deixar de banda l'estètcica. Si tens preguntes o vols parlar de mides i preus, contacta amb nosaltres trucant al 93 731 73 11 o escrivint a fustes@solanellas.com. 

#Fusta i Prefabricats