Oldwood, innovació en els revestiments

A Solanellas ens encanta la innovació, i per això sempre procurem oferir les novetats més rellevants del sector. En aquesta ocasió, des de la nostra secció de Fusta i Prefabricats volem destacar Oldwood, un nou tipus de revestiment que ofereix una alternativa molt interessant dins de l’àmbit de disseny d’interiors

Es tracta d’un nou sistema de revestiment d’interiors (s’ha d’instal·lar en estàncies sense humitats i sense masses variacions en les temperatures) sostenible, compost de fusta 100% natural recuperada de diferents boscos d’Europa.

                             

Un dels grans avantatges d’aquest productes és que és molt fàcils d’instal·lar. Cada tauler té un adhesiu col·locat a la seva cara posterior que li permet adherir-se a la superfície que es vulgui sense necessitat de més materials o mà d’obra. ¡Pots col·locar-ho tu mateix!

Oldwood compta ara mateix amb una col·lecció de quatre models: HONEY, NATURAL, BRUN i GREY, cada un d’ells de tonalitats diferents perquè puguis escollir l’efecte estètic que més s’adeqüi al teu estil. A més a més, aquests taulers poden ser envernissats, tenyits, pintats, emblanquinats, o coberts d’oli, cosa que multiplica les possibilitats decoratives.

                       

Et deixem aquí un vídeo d’una demostració de la instal·lació de productes d’Oldwood perquè puguis veure com de fàcil és. Contacta amb nosaltres en cas d’estar interessat, a Solanellas som distribuïdors oficials.

           

Productes relacionats

#Fusta i Prefabricats