La nova web de Solanellas ja és aquí

A l’era digital d’avui en dia, tenir presencia a Internet és pràcticament una obligació per a tota empresa que aspiri a tenir una bona imatge corporativa. A més a més, comptar amb una pàgina web de qualitat permet oferir als clients una millor experiència.

És per aquest motiu que des de Solanellas hem estat treballant durant mesos en un nou projecte de pàgina web, i estem orgullosos de poder-la finalment presentar. Aquesta nova web té un disseny més modern i funcional, especialment orientat a garantir una excel·lent experiència d’usuari tan en ordinadors com en dispositius mòbils.

La pàgina web està dividida en tres categories, representant les nostres principals branques de negoci: Fusta i Prefabricats, Cuines, i Ferreteria. Cada una d’elles conté de manera organitzada tots els seus corresponents productes. També compta amb un blog, on penjarem noticies rellevants per així mantenir ben informats als nostres clients sobre les diverses novetats que anem presentant.

Hem dissenyat la web amb l’objectiu d’aconseguir una navegació senzilla que sigui d’ajuda per donar a conèixer tota la gamma de productes que tenim. Aquesta pàgina serà un element fonamental per al desenvolupament de la nostra empresa, i l’ estarem actualitzant de forma continua per aconseguir que sigui el més eficaç possible. De fet, no ho considerem un projecte acabat, sino que això només és un principi. Anirem actualitzant els continguts, ampliant informació i millorant la funcionalitat constantment.

Esperem que us pugui ser d'utilitat i no dubteu de comentar-nos qualsevol millora que creieu que li podríem fer o qualsevol informació que hi trobeu a faltar.

#Org