La Ferreteria de Solanellas a Maderalia a través de NEXO 05

Després d’un parèntesis causat per la recent pandèmia de la Covid-19, Maderalia retorna a Valencia del 29 de març al 1 d’abril. Aquesta és una fira especialitzada en tecnologia i materials per a la indústria de la fusta i del moble. Comptarà amb un espai de 60000 metres quadrats, on més de 356 professionals presentaran els seus productes.

Des de Solanellas estarem presents en aquesta cita tan rellevant ja que la nostra secció de Ferreteria hi tindrà presència a través de Nexo 05, el grup de compres amb marques pròpies i exclusives del que formem part. Nexo 05 fa servir la plataforma VI-VO per a oferir un ampli catàleg de solucions d’il·luminació i ferratges, convertint-la en una web de referència del sector. Ens trobaràs al stand C57, pavelló 1, nivell 3 de la Fira de València, on et mostrarem algunes de les propostes més innovadores de les nostres firmes exclusives, com per exemple Intoo (interiorisme); Nobatech (equipaments i ferratges); o Variety-Inox i Pull (manetes i tibadors).

Si ets professional del sector i t’agradaria visitar-nos, contacta amb nosaltres per a poder aconseguir la teva entrada gratuïta. ¡T’esperem!

                                       

#Ferreteria