Infinite Tricoya, noves fronteres per al DM

Una de les últimes novetats que ens ha arribat a Solanellas és el DM per exterior: Infinite Tricoya, del reconegut fabricant Finsa, un producte que estem segurs serà d’un gran interès per a molts de vosaltres.

Es tracta d’un tipus de tauler de fibres amb una extraordinària estabilitat dimensional i durabilitat, tant en aplicacions d’interiors com d’exteriors, que té l’estructura de la seva fusta modificada mitjançant el mètode d’acetilació.

Però, què és l’acetilació? És un procés químic a través del qual s’utilitza l’anhídrid acètic per a aconseguir que la fusta redueixi dràsticament la seva capacitat d’absorció d'aigua, evitant així que s’infli i es desinfli, al mateix temps que la protegeix d’atacs biològics. Gràcies a aquest procés, els taulers resultants poden ser usats en contacte directe amb el terra i l'aigua dolça.

Aquests taulers estan disponibles en tres models diferents:

La primera categoria és Finsa Infinite Tricoya Cru, un tauler sense cap recobriment especial. L'aspecte és semblant al d'un DM dels de tota la vida. En segon lloc hi ha Finsa Infinite Tricoya LAM recobert amb un laminat HPL per les dues cares, que pot tenir protecció solar per una o per les dues cares. Finalment hi ha Finsa Infinite Tricoya DECOR, és a dir, el Tricoya però recobert de melamina.

Tots aquests taulers, independentment del model que siguin, inclouen una llarga llista de característiques que els diferencien d’altres productes semblants del sector.

Les primeres són la durabilitat i l’estabilitat dimensional. Els taulers de Tricoya Cru es poden usar en ambients humits, tant d’interior com d’exterior, així com el LAM. Per altra banda, el DECOR també pot ser usat en ambients humits, però sempre d’interior.

Són taulers altament resistents, podent-se fer servir com a recobriments que no queden afectats per els fongs o les termites.

Ofereixen també una gran llibertat de disseny, un baix cost de manteniment i són productes ecològics: es poden servir amb les certificacions FSC® i PEFC™, que garanteixen que la fusta prové de boscos gestionats de manera sostenible, així com també altres segells de transparència com Red List Free.

A més a més, els taulers de Tricoya Cru tenen una garantia de 50 anys (25 anys si està col·locat a menys de 20 cm del terra o en contacte amb aigua). La garantia del recobriment del LAM i el DECOR és de 10 anys.

Un producte amb tots aquests avantatges serveix per a una amplia varietat d’usos. Per exemple, es pot utilitzar entre altres coses, per a revestiment de façanes, portes, finestres senyalística, motllures, mobiliari o panells.

Com has pogut veure en aquest article, Finsa Infinite Tricoya és un tauler de grans prestacions que t’obrirà un ventall de possibilitats per a treballar en exterior o ambients humits. Si necessites més informació sobre aquest producte, no dubtis a contactar amb nosaltres. Estarem encantats de poder- te ajudar a trobar els millors materials disponibles que s’ajustin als resultats que estàs buscant. 

#Fusta i Prefabricats