Èxit de VI-VO a Maderalia

A principis de mes es va celebrar la 39º edició de Fimma-Maderalia, una fira especialitzada en el sector de la fusta, interiorisme i mobiliari. Després d’aquests anys de pandèmia que han paralitzat tants esdeveniments, Maderalia ha estat la primera gran fira d’aquests sectors celebrada a Europa, amb un èxit rotund. Més de 400 expositors, 700 firmes inscrites, i 35.000 professionals no es van voler perdre la cita.

Entre els expositors hi havia VI-VO, de Nexo 05, la plataforma especialitzada en ferratges del que Solanellas en forma part. Allà es va poder ensenyar el gran catàleg de solucions d’il·luminació i ferratges que oferim.

                                               

El stand de VI-VO va estar molt concorregut, gràcies al seu disseny i a les solucions pràctiques i funcionals que es mostraven. Hi havia productes de firmes exclusives com Nobatech, Intoo, Variety-Inox o Pull, centrades en l’interiorisme. També tenien exposats productes de marques com Sugatsune, líder en ferratges; o Salice Paolo i Ento , els màxims exponents en manilles de llautó.

Per a mostrar les solucions que s’ofereixen a VI-VO de forma visual, a part de comptar amb expositors os s’exhibien diversos productes, es va construir una estància amb diferent mobiliari, perquè així els visitants poguessin comprovar la utilitat de cada farratge una vegada instal·lat.

José Manuel Sánchez, president de Nexo 05, va valorar positivament la participació a Maderalia: “VI-VO s’ha convertit en una de les plataformes de referencia pel professional de l’interiorisme, arquitectura i fusteria. Per això havíem de ser a la fira més important que es celebra a Espanya i, certament, l’experiència ha estat clarament enriquidora”, va comentar. 

Agraïm de tot cor a tots els visitants que es van apropar al nostre stand, i esperem retrobar-nos de nou en les properes edicions.

                                             

#Ferreteria