Et regalem un pantaló Diadora amb la compra d'un parell de sabates (Promoció finalitzada)

Tornem a estar de promoció a la botiga de Ferreteria. Coneixes la marca Diadora? Aquesta empresa italiana té una línia de roba laboral que combina l’estètica moderna i la comoditat. 

A Solanellas confiem en aquest fabricant, ja que el calçat és d’alta qualitat i ofereix un gran confort gràcies a les plantilles de carboni que absorbeixen la suor.

L’oferta estarà disponible fins a exhaurir existències! Per la compra d’un parell dels següents models de sabates Diadora et regalem un pantaló de treball de la mateixa marca:

GLOVE NET LOW S1P HRO SRA ESD

Sabates de seguretat de pell Perwanger hidròfugues, impermeables, resistents a les esgarrapades i transpirables gràcies al sistema de transpiració Net Breathing System de Geox.

La sola de goma de nitril HRO és resistent a la calor per contacte fins als 300 ºC, a olis i a hidrocarburs. 

Compta amb una puntera d’aliatge d’alumini lleuger, resistent i fi (200J) per garantir una màxima seguretat en el mínim espai possible. Així com un folre 3D per obtenir una major transpiració i sistema antilliscant intern a la part posterior. També presenta una inserció antiperforació a la sola.

Disponible en el número 41, 42, 43, 44 i 45 en color Blue Cosmos (blau profund). 

GLOVE NET LOW PRO S1P HRO SRA ESD

Aquest calçat de seguretat també és de pell Perwanger, així com hidròfug, resistent a l’aigua i a les esgarrapades i amb un teixit de reixeta transpirable amb el sistema Net Breathing System de Geox. 

També té una sola de goma de nitril HRO amb una capa de poliuretà amb gra tècnic per protegir la punta (alumini 200J) i el teixit de la malla. 

El folre 3D permet obtenir un major antilliscant intern a la part posterior i una major transpiració. També compta amb una inserció antiperforació a la sola amb una plantilla de carbó actiu.

Disponible en el número 41, 42, 43, 44 i 45 en color Asphalt / Orange Fluo (gris/taronja).  

Es tracta de dos models de calçat ergonòmics i estables amb una protecció del taló de TPU. Un revestiment de poliuretà termoplàstic d’alta durabilitat i resistent a l’abrasió.  

Aquí trobaràs els pantalons Diadora que regalem per la compra d’un dels anteriors models de sabates: 

Disponible en la talla L i en color Classic Navy (blau marí). Aquests pantalons de subministrament tenen butxaques laterals en ambdós costats (porta metro), cintura elàstica i doble costura.

Composició del 65% de polièster i 35% cotó (twill 250 g/m2). 

L’oferta estarà vigent fins que s’esgotin les existències dels pantalons (12 unitats). 

Per a qualsevol dubte o aclariment, contacta amb el nostre equip de Ferreteria trucant al 93 731 73 12 o bé enviant un correu a ferreteria@solanellas.com. 

#Ferreteria