Com aplicar Rubio Monocoat Hybrid Wood Protector

Hybrid Wood Protector de Rubio Monocoat és un gran aliat de la fusta contra elements com la intempèrie o la decoloració. Es tracta d’un oli ecològic apte per exterior de fàcil manteniment i aplicació, que s’asseca entre 24 a 36 hores i en 7 dies està endurit del tot. Es pot usar en pràcticament tot tipus de fusta, incloent façanes, persianes i tota mena de mobles de jardí, tant en ús vertical com horitzontal.

Els principals beneficis d'aquest oli per exterior són:

  • Amb una sola capa n'hi ha prou per garantir les seves prestacions màximes.
  • A banda de la protecció, també pot donar color. Hi ha 20 tonalitats diferents.
  • És un producte ecològic, respectuós amb el medi ambient, de baix consum i 0% en VOC.

Passos a seguir per aplicar el Rubio Monocoat Hybrid Wood Protector

En primer lloc, un exemple d'aplicació en revestiments verticals de fusta:

En segon lloc, podem veure com cal aplicar aquest producte en terres de fusta:

Per a resumir el vídeo, et facilitem els passos a seguir per a la seva correcta aplicació.

  1. En primer lloc, has d’eliminar les restes de tractaments previs que hi pugui haver a la fusta, i netejar-la fent servir Rubio Monocoat Exterior Wood Cleaner.
  2. Barreja bé l’oli.
  3. Quan la superfície estigui seca, ja podràs aplicar una capa de Hybrid Wood Protector amb una brotxa plana.
  4. Espera 10 minuts a que l’oli s’impregni. Després, fent servir la mateixa brotxa, torna a repassar la superfície, però sense afegir més producte, perquè quedi ben escampat.
  5. 5 minuts més tard, neteja la superfície amb un drap per eliminar l'excedent de producte que hagi pogut quedar. Recorda submergir els draps utilitzats en aigua.
  6. Finalment, deixa que s’assequi durant 24 hores. En 7 dies s’haurà endurit per complet.

Manteniment de superfícies tractades amb Hybrid Wood Protector (l'oli per exterior de Rubio Monocoat):

En els vídeos, també pots veure quin manteniment se li ha de donar a aquestes superfícies perquè estiguin sempre en perfecte estat. Aquí és on trobem un dels principals avantatges de treballar amb olis, respecte a fer-ho amb vernissos. Mentre el vernís sempre necessita una lijada per a obrir el porus, els olis et permeten treballar a porus obert.

En concret, per a mantenir una paret de fusta tractada amb aquest producte, el que cal fer és una revisió després de la temporada d'hivern aplicant oli, només, a les zones que poden haver estat malmeses. D'altra banda, s'haurà de tornar a aplicar oli i repetir la operació inicial passats 5 anys.

Si parlem de terres, com és evident, es requereix un manteniment més exhaustiu, perquè sempre pateixen més desgast. En aquest cas, es recomana fer servir el sabó Exterior Soap de Rubio monocoat sempre que vulguem netejar el terra i tornar a aplicar l'oli cada any... Sí, és cada any, però ja hem vist que es tracta d'una operació senzilla...

Aquí, un exemple de manteniment de fusta tractada amb Rubio Monocoat, en aquest cas, és la fusta de les finestres exteriors:

Consells per a l'aplicació d'aquest oli per exterior:

També et facilitem alguns consells que et permetran treure el màxim rendiment d'aquest producte per exterior, idoni tant per a ús vertical com horitzontal.

  • No diluir el producte.
  • Remoure bé el producte abans de fer-lo servir, i si fas servir més d’un pot en una mateixa aplicació, barreja els diferents pots usats per a obtenir un resultat més uniforme.
  • Fer servir productes de Rubio Monocoat per a la preparació.
  • No aplicar el producte si està plovent, sota rajos directes del Sol ni si fa una temperatura inferior a 10 ºC.
  • Si fas servir aquest producte en terrasses o superfícies que necessitin assecar-se ràpidament, pots afegir un 10% de Rubio Monocoat Accelerator a l’oli.
  • Asseca les superfícies horitzontals que estiguin exposades a la pluja entre 24 i 36 hores des de l’aplicació de l’oli.
  • No cobreixis la superfície ni hi posis objectes pesats abans que s’hagi assecat.

 

#Ferreteria