Com aplicar Oil Plus de Rubio Monocoat

Oil Plus 2C és un producte de Rubio Monocoat que protegeix una gran varietat de fustes i superfícies de fusta d’interior alhora que manté el seu aspecte natural. Es tracta d’un oli amb resistència a la calor i l’aigua que es manté amb facilitat i s’asseca ràpidament (24 hores després de ser aplicat).

Passos a seguir per aplicar correctament l'Oil Plus de Rubio Monocoat

Aquí us mostrarem, a través de vídeo, però també amb text, com aplicar l'Oli d'interior de Rubio Monocoat per a treure el màxim rendiment de les seves prestacions. És important seguir bé tots els passos perquè el tractament sigui efectiu.

Com aplicar Rubio Monocoat a Mobles, parets i encimeres:

A mode de resum, aquests són els 6 passos a seguir per a aconseguir que el Rubio Monocoat Oil Plus compleixi la seva funció quan l'apliquem a mobles d'interior, tal i com es pot veure en l'anterior vídeo.

  1. Poleix la superfície per a eliminar rascades.
  2. Desfés-te de totes les restes de pols amb el Rubio Monocoat Cleaner i espera a que la superfície s’assequi completament.
  3. Remou el component A fins que quedi homogeni. Després, barreja els dos components (3 unitats A per 1 unitat B) entre 1 i 2 minuts.
  4. Distribueix una mica de Rubio Monocoat Oil Plus 2C amb un Rubio Monocoat Scrubby Pad beix/vermell o bé una polidora manual amb un Rubio Monocoat Pad beix petit. Distribueix el producte amb una espàtula inoxidable en zones que es puguin acabar (incloent el següent pas) en menys de mitja hora. En parets i sostres, pots distribuir l’oli amb el Rubio Monocoat Brush i el Rubio Monocoat Scrubby Pad beix.
  5. Deixa que el producte s’impregni durant uns minuts.
  6. limina l’excés d’oli. La superfície no ha de quedar enganxosa. Els draps que hagis fet servir hauran de ser submergits en aigua.

Aplicació de Rubio Monocoat a Terres d'interior:

De nou, tens aquí els passos que acabem de veure escrits perquè et sigui més fàcil:

  1. Poleix la superfície per a eliminar rascades. Acaba amb un disc de polidora gra 100.
  2. Elimina de la superfície la pols restant amb el Rubio Monocoat Cleaner, i espera a que s’assequi.
  3. Remou el component A i un cop hagi quedat homogeni, barreja els dos components (3 unitats A per cada unitat B) entre 1 i 2 minuts.
  4. Recomanem que treballis en superfícies de 5 a 10 m². Tracta les vores amb un Rubio Monocoat Scrubby pad beix/vermell. Després, per cada 0,5 metres, aplica una mica de producte amb una brotxa. Distribueix-lo seguint el sentit de la fusta utilitzant una enceradora amb un Rubio Monocoat pad beix/vermell. També pots fer servir una espàtula d’acer inoxidable si la feina es pot acabar en un màxim de mitja hora.
  5. Desfés-te de tot l’excés d’oli amb un drap.
  6. Repassa totes les zones amb un Rubio Monocoat pad blanc nou, fins que la superfície no estigui enganxosa. Submergeix en aigua els draps que hagis usat.

Reparacions i renovacions amb Rubio Monocoat:

  • Recomanem realitzar els manteniments de les superfícies tractades amb Rubio Monocoat Oil Plus 2C amb aquest mateix producte en el color prèviament usat.
  • Hauràs de polir la superfície en cas que estigui en molt mal estat. Consulta a un professional si ho necessites.
  • Neteja la superfície amb el Deep Cleaner de Rubio per deixar la fusta sense taques. En cas que continuï estant bruta, prova a fer servir algun dels altres llevataques de Rubio.
  • Fes servir un drap humit o un pal de fregar i elimina la brutícia dissolta. Espera a que la superfície s’assequi.
  • Remou el component A fins que quedi homogeni i després barreja els dos components (3 unitats A per cada unitat B) entre 1 i 2 minuts.
  • Distribueix el producte fent servir un Rubio Monocoat Scrubby pad beix/vermell o amb una polidora amb un Rubio Monocoat pad beix petit.
  • Deixa que el producte s’impregni a la fusta durant uns minuts. Elimina l’excés d’oli i repassa tota la superfície amb un drap en un màxim de mitja hora. Assegura’t que la fusta no quedi enganxosa. Neteja els draps usats amb aigua.

T’aconsellem:

  • No dilueixis el producte.
  • Agita bé el producte abans de fer-lo servir.
  • Si uses varis pots, és aconsellable barrejar-los per obtenir un resultat més uniforme.
  • En cas de que la superfície quedi brillant, podràs desfer-te d’aquest efecte després de netejar la superfície 2-3 vegades amb Rubio Monocoat Universal Soap o Surface Care.
  • Et recomanem fer servir guants quan apliquis el component A+B.
  • Com més llisa sigui la superfície, més difícil serà que l’oli i els pigments penetrin en la fusta, i per tant, quedarà menys acolorida.

 

#Ferreteria