Com aplicar correctament Rubio Monocoat WoodCream

Rubio Monocoat WoodCream és una crema amb base de cera per a superfícies verticals de fusta que les protegeix de perills com el creixement de microorganismes o gelades; al mateix temps que és transpirable i repel·leix l’aigua. Ofereix una gran durabilitat (aproximadament entre 5 i 10 anys) i una amplia gamma d’acabats, que poden ser envellits, opacs o semi-transparents.

Aquest producte està disponible en 27 colors diferents i presenta els següents beneficis:

  • És tan repelent a l'aigua que es neteja sol.
  • És natural tant d'aspecte com al tacte. Conserva l'aspecte i tactes naturals de la fusta.
  • Com tots els productes de Rubio Monocoat, és ecològic i respectuós amb el medi ambient.
  • És fàcil d'aplicar... aquí ho podràs comprovar.

Instruccions d’aplicació del Rubio WoodCream:

  1. Primer de tot, prepara la superfície (poleix-la amb un raspall metàl·lic). Assegura’t que estigui ben neta. Si està extremadament bruta, pots usar Exterior Wood Cleaner de Rubio per netejar-la (hauràs de netejar-la amb aigua després de fer servir aquest producte i esperar-te a que la superfície estigui seca abans de continuar amb el següent pas).
  2. Barreja bé el producte sense diluir-lo.
  3. Aplica el WoodCream de manera uniforme en el sentit de la fusta amb una brotxa plana per a productes a l’aigua. És recomanable treballar en zones de 3 a 4 llistons seguint la tècnica d’humit sobre humit.
  4. Si busques un resultat més opac, pots aplicar una segona capa passades 3 hores des de l’aplicació de la primera. Per a poder millorar l’adherència, és preferible diluir el WoodCream amb el WoodCream Softener (9 unitats de WoodCream per 1 de Softener, podent ajustar aquesta proporció com a màxim a 1 unitat de WoodCream sobre 1 de Softener).

Manteniment de parets tractades amb Rubio WoodCream:

Si al cap del temps veus que la superfície es desgasta, aplica una nova capa de producte. Així de senzill és el seu manteniment. Només et caltrà lijar quan vegis que la superfície està danyada i vols igualar-la...

Alguns consells per a una millor aplicació

  • Durant l’aplicació, evita que a la superfície li vingui directament llum solar.
  • Si les temperatures són molt elevades (> 30 °C) o no hi ha ombra, és recomanable diluir el producte amb WoodCream Softener perquè no s’assequi i sigui més fàcil d’aplicar.
  • Aquest és un producte ideal per a fustes toves.
  • Per a una aplicació més còmoda en superfícies que siguin molt absorbents i aspres, dilueix el WoodCream amb el Softener.

 

#Ferreteria