Camperitza furgonetes amb els nous taulers de nucli de paulownia

La camperització de furgonetes ha arribat amb força i a Solanellas ens adaptem a les noves necessitats del mercat. Amb aquest motiu, et presentem l’última novetat en taulers: el tauler Bopa Camper disponible en color blanc. 

Es tracta d’un tauler amb nucli de fusta de paulownia amb un exterior decoratiu de xop recobert amb HPL per ambdues cares. La capa de xop evita que es traspassin els possibles defectes del tauler de paulownia al recobriment en HPL. 

Si et dediques a la camperització de furgonetes, t’interessarà conèixer aquest tauler pensat per realitzar feines en què es necessita un material lleuger i fàcil de treballar i manipular.   

A continuació, t’ensenyem una camperització realitzada amb Bopa Camper:

Què t’ofereix el tauler amb nucli de paulownia?

Densitat baixa de 329 kg/m3 al 12% d’humitat aproximadament. 
Resistent a la humitat i a la putrefacció. 
Gran aïllament tèrmic i acústic. 
Fàcil mecanització (serrat, raspallat, encolat, clavat i caragolat i acabat) amb assecat ràpid. 
• Fibra recta i sense nusos.
• Alta estabilitat. 
Ecològic i sostenible: absorbeix 10 vegades més CO2 que qualsevol altra fusta.

Aspectes tècnics: propietats mecàniques

• Resistència a flexió estàtica: 127 kg/cm2
• Resistència a la compressió axial: 216 kg/cm2
• Mòdul d’elasticitat: 11.372 kg/cm2

En la següent imatge, pots observar el nucli de paulownia del tauler, així com la fina cap de xop i l’HPL:

Aquests taulers ofereixen resultats duradors i de qualitat. Alhora, aquesta principal característica, ofereix més espai d’emmagatzematge i redueix el pes en el vehicle, estalviant combustible i mantenint les rodes en bon estat. 

Et recordem que tenim altres opcions de taulers per a camperitzar. Al nostre magatzem trobaràs els contraxapats de xop amb HPL i els taulers Ultralight:

Contraxapat de xop amb HPL

El contraxapat també és un material d’alta resistència i estabilitat. La seva principal característica es troba en el fet que s’aconsegueix unint diverses xapes de fusta amb cola i s’aplica pressió per ajuntar-les.

Es poden utilitzar diferents fustes fàcils de desenrotllar per la seva fabricació i, per això, cada tauler tindrà unes característiques específiques. A Solanellas treballem amb el xop HPL amb cola d’urea que et permetrà construir el mobiliari per camperitzar furgonetes per exemple.

Al nostre magatzem podràs veure els diferents colors que tenim en estoc en aquests taulers de Xop HPL. També hi trobaràs informació de mesures disponibles i altres característiques. 

Taulers Ultralight

Dins de la categoria anterior, Contraxapat de Xop amb HPL, diferenciem dos models de la col·lecció Ultralight:

Ultralight Poplar amb nucli d’XPS i cares de xop, recobert amb HPL decoratiu de color blanc a partir d’1 unitat. També oferim diferents colors sota demanda i en paquets de 25 unitats.

Ultralight Poplar amb nucli d’XPS i cares de xop cru de color clar, que pots pintar o laminar. 

Ambdós productes són sostenibles i lleugers amb un gran aïllament tèrmic i acústic. A la nostra pàgina web oferim més detalls dels taulers Ultralight, el contraxapat de xop més lleuger. 

A Solanellas trobaràs diferents opcions de taulers per a camperitzar furgonetes segons el resultat que vulguis obtenir. Recorda que tenim en estoc el tauler Bopa Camper en color blanc i que també oferim el servei de tall a mida i mecanitzat per facilitar-te la feina. 

Contacta amb nosaltres per a qualsevol dubte!

Productes relacionats

#Fusta i Prefabricats