Aquest any hem estrenat exposició a la secció de Prefabricats

A Solanellas estem sempre treballant per aconseguir que els nostres clients tinguin la millor experiència possible amb nosaltres, tan en el tracte com en la qualitat dels nostres productes. 

És per aquest motiu que hem fet una petita reforma a les nostres oficines de la secció de prefabricats per a poder mostrar alguns dels productes i novetats que tenim disponibles.

A l'exposició s’hi poden trobar una gran varietat de melamines. Tenim els colors de melamina del catàleg en mida gran (200cm x 80cm) i també un expositor de Melamina Gamma Duo de Finsa.

A la secció de rexapats, hem afegit productes com el Tactyle, el Querkus, i el Premium d'Aragonesa.

L’exposició té una important secció de parquets. En ella trobaràs diversos tipus de parquet, de diferents marques, cosa que ofereix una àmplia varietat de colors i estils. Per exemple, de parquets laminats comptem amb els models de Terranova, Moderna, Finfloor, QuickStep, i Pergo. Respecte als parquets de fusta hi podràs trobar marques com Cars i Tilo; i en quant als parquets vinílics, tenim productes de les marques Gerfloor i Amorin (que té models tan de parquet com de suro). Un altre nou producte que estem segurs de que t’agradarà és una taula de roure massissa amb canto natural i envernissada amb Rubio Monocoat, presigiosa marca belga.

Anirem actualitzant la nostra exposició perquè sigui de la màxima ajuda possible a tots els professionals de la fusta. No dubtis a venir-nos a veure, estarem encantats de mostrar-te totes les opcions que oferim i així ajudar-te a trobar aquells productes que més s’adeqüin a les teves necessitats.

 

 

 

#Fusta i Prefabricats