Solanellas

Solanellas és una empresa que treballa des de fa 60 anys donant servei als professionals de la fusta. Som a Terrassa, des d’on arribem a la major part de la província de Barcelona i a més de 1.500 clients del Vallès Occidental, Barcelonès, Baix Llobregat, Vallès Oriental, Bages, Berguedà i Osona.

La nostra activitat està pensada per satisfer al màxim les necessitats del sector:
  • Som magatzem distribuïdor de fusta i prefabricats, amb transport propi i servei de tall i cantellejat.
  • Fabriquem i distribuïm mobiliari i complements de cuina.
  • Venem una gamma extensa d’articles de ferreteria específica per al treball de la fusta.

Les instal·lacions de Solanellas, repartides entre els polígons industrials de Santa Margarida i Can Guitard, sumen més de 20.000 m2 de superfície. Això ens permet, entre altres coses, disposar d’estoc per garantir un servei àgil (podem servir a l’acte 16.000 referències) i mantenir una àrea permanent d’exposició de cuines per fer més còmoda la compra al professional.

Un equip tècnic i humà de 64 persones s’encarrega que tota la infraestructura de Solanellas estigui sempre a punt per respondre a les vostres demandes, consultes o solicituts.

La fusta és el material insubstituïble en la fabricació de mobles i troba, cada cop més, noves aplicacions. A Solanellas oferim una gran diversitat de presentacions en fusta mecanitzada: taulers, llistons, motllures, parquets, paviments, portes, etc.

La divisió de cuines de Solanellas dona servei a muntadors, tallers i botigues especialitzades. Som fabricants de moble propi d’alta qualitat i comercialitzem portes, calaixos i tota mena d’equipaments, inclosos electrodomèstics.

A la nostra ferreteria, el professional de la fusta troba des de cargols fins a dispositius electromecànics. Distribuïm marques reconegudes i estem adherits al grup Nexo 05, a través del qual tenim accés a productes exclusius.

Notícies

9 May
Panells acústics: aïllen el soroll amb un disseny funcional
Redueixen el ressò i la reverberació del so entre un 25% i 60% segons la mida de la subestructura. ...
#Fusta i Prefabricats
27 Apr
Projecte d'autoconsum "Instal·lació fotovoltaica en coberta"
S'ha elaborat aquest projecte amb l'objectiu d'aconseguir una economia més neta i sostenible. ...
#Org
25 Apr
Més de 100 persones ens han visitat pel Festool Roadshow 2023
Hem acollit el primer esdeveniment de la marca alemanya que supera el centenar d'assistents a Catalu ...
#Ferreteria

Per què Solanellas?

Solanellas uneix experiència, qualitat i servei. Som una empresa de referència en el sector de la fusta i prefabricats perquè fa 60 anys que escoltem els professionals i ens avancem a les seves necessitats.

Busquem per als nostres clients marques que compleixin la garantia de qualitat que volem oferir-los. Per això hem triat ser distribuïdors oficials de Querkus i FINSA, entre d'altres, i hem creat la nostra pròpia marca, Terranova, especialitzada en parquets laminats.

La gran capacitat i varietat del nostre estoc i una flota de transport pròpia són clau per donar un servei àgil tant si el professional ve als nostres magatzems com si necessita que li portem el material.

Les xifres

Anys de servei als fusters
m³ de materials venuts a l'any
Clients
Treballadors