Solanellas

Solanellas és una empresa que treballa des de fa 60 anys donant servei als professionals de la fusta. Som a Terrassa, des d’on arribem a la major part de la província de Barcelona i a més de 1.500 clients del Vallès Occidental, Barcelonès, Baix Llobregat, Vallès Oriental, Bages, Berguedà i Osona.

La nostra activitat està pensada per satisfer al màxim les necessitats del sector:
  • Som magatzem distribuïdor de fusta i prefabricats, amb transport propi i servei de tall i cantellejat.
  • Fabriquem i distribuïm mobiliari i complements de cuina.
  • Venem una gamma extensa d’articles de ferreteria específica per al treball de la fusta.

Les instal·lacions de Solanellas, repartides entre els polígons industrials de Santa Margarida i Can Guitard, sumen més de 20.000 m2 de superfície. Això ens permet, entre altres coses, disposar d’estoc per garantir un servei àgil (podem servir a l’acte 16.000 referències) i mantenir una àrea permanent d’exposició de cuines per fer més còmoda la compra al professional.

Un equip tècnic i humà de 64 persones s’encarrega que tota la infraestructura de Solanellas estigui sempre a punt per respondre a les vostres demandes, consultes o solicituts.

La fusta és el material insubstituïble en la fabricació de mobles i troba, cada cop més, noves aplicacions. A Solanellas oferim una gran diversitat de presentacions en fusta mecanitzada: taulers, llistons, motllures, parquets, paviments, portes, etc.

La divisió de cuines de Solanellas dona servei a muntadors, tallers i botigues especialitzades. Som fabricants de moble propi d’alta qualitat i comercialitzem portes, calaixos i tota mena d’equipaments, inclosos electrodomèstics.

A la nostra ferreteria, el professional de la fusta troba des de cargols fins a dispositius electromecànics. Distribuïm marques reconegudes i estem adherits al grup Nexo 05, a través del qual tenim accés a productes exclusius.

Les xifres

Anys de servei als fusters
m³ de materials venuts a l'any
Clients
Treballadors

Per què Solanellas?

Solanellas uneix experiència, qualitat i servei. Som una empresa de referència en el sector de la fusta i prefabricats perquè fa 60 anys que escoltem els professionals i ens avancem a les seves necessitats.

Busquem per als nostres clients marques que compleixin la garantia de qualitat que volem oferir-los. Per això hem triat ser distribuïdors oficials de Querkus i FINSA, entre d'altres, i hem creat la nostra pròpia marca, Terranova, especialitzada en parquets laminats.

La gran capacitat i varietat del nostre estoc i una flota de transport pròpia són clau per donar un servei àgil tant si el professional ve als nostres magatzems com si necessita que li portem el material.