Coneixes els Taulers Camper de Solanellas?

El sector de la camperització de furgonetes està experimentant un gran creixement en els darrers anys i la protagonista d’aquest auge és la fusta, de la mà dels taulers camper. 

Aquest material destaca per la seva lleugeresa, versatilitat i estètica acollidora que pot tenir diferents acabats i tractaments. 

Com a professional de la fusta, aquesta situació t'obre un gran ventall d’oportunitats que cal aprofitar i, en aquest sentit, és indispensable comptar amb productes de qualitat que responguin a cadascuna de les necessitats dels clients. 

A Solanellas som conscients d’aquest nou paradigma i disposem de taulers de fusta que s’adapten a les peculiaritats de la camperització. A continuació, t’ensenyem les diferents opcions disponibles en el nostre magatzem: 

Contraxapat Xop

Treballem amb aquest tauler molt utilitzat en la camperització per la seva baixa densitat, fàcil mecanització i alta estabilitat per fabricar mobiliari com, per exemple, la base d’un llit capaç d’aguantar el pes d’una persona sense cap problema.

El contraxapat de xop és un producte de proximitat i compta amb el certificat PEFC, que garanteix la conservació i la protecció dels boscos. 

Contraxapat Xop HPL

La diferència entre aquest producte i l’anterior es troba en el recobriment exterior d’HPL (laminat) en ambdues cares. L’HPL ofereix més resistència al tauler i, a més a més, té una funció estètica (decorativa) en trobar-lo amb diferents colors.

Colors disponibles en estoc 

Característica tècnica Xop + HPL

  • Densitat: 500 - 600 kg/m3

El tret diferencial dels nostres taulers de contraxapat de xop és el nucli format per diverses xapes de fusta unides amb cola urea i aplicant pressió.

Taulers Ultraligt

A Solanellas diferenciem dos models de Contraxapat de Xop Ultralight:

• Ultralight Poplar amb nucli d’XPS 
• Ultralight Poplar amb nucli d’XPS + HPL 

El nucli aïllant d’XPS (poliestirè extrudit) aporta lleugeresa a ambdós solucions, que es combinen amb contraxapat de xop sostenible. 

El que diferencia l'Ultralight Poplar XPS de l'Ultralight Poplar XPS + HPL és el recobriment exterior d'HPL (laminat) que presenta el segon model. Així com el primer té un acabat extern en cru (Xop), que es pot pintar, laminar, serigrafiar o, fins i tot, realitzar alguna impressió digital al gust del client; el segon el trobaràs amb un acabat exterior de color blanc (HPL) que resisteix millor els cops i les ratllades. 

Característica tècnica Ultralight

  • Densitat: 284 kg/m3

Els taulers Ultralight són de rendiment millorat, és a dir, tenen propietats mecàniques pròpies del contraxapat i també de l’XPS. Aquesta fusió permet obtenir un material estable, lleuger i fàcil de treballar que aïlla el so, així com el fred i la calor. 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Bopa Camper amb nucli de Paulownia

Aquest tauler presenta un nucli de fusta de paulownia amb un recobriment de xop a banda i banda, així com un exterior d'HPL (laminat) per ambdues cares disponible en color blanc. 

La funció de la capa de xop és evitar que els possibles defectes del tauler traspassin al recobriment d’HPL, que té una finalitat decorativa. 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Així com els taulers anteriors, aquest també és un material que ofereix baixa densitat, alta estabilitat i fàcil mecanitzat.

Característica tècnica Bopa Camper

  • Densitat: 329 kg/m3

Viatjar en furgoneta aporta llibertat i flexibilitat, però és important recordar que el clima no sempre és favorable i, per tant, els teus clients s’han de preparar tant pel fred com per la calor. El Bopa Camper aïlla tèrmicament i acústicament i és resistent a la humitat i la putrefacció. 

 

Explica’ns què busques i et recomanarem el tauler que millor s’ajusti a les necessitats de la teva clientela. Truca’ns al 93 731 73 11 o envia’ns un correu a fustes@solanellas.com per a qualsevol dubte o aclariment. 

#Fusta i Prefabricats